Asimetrični dizajnerski radijatori - Kuponski radijatori

Utorak, 19 Rujan 2017 04:29

radijator disco

Moderne kuponice sa praktičnim držačima za sušenje ručnika

Asimetrični kupaonski radijatori su postali opet vrlo popularni. Dizajneri ih vole kreirati za moderne kupaonice, jer se trude za posebne i raznovrsne kreacije. Za one koji vole jedinstvene uporabne predmete, preporučujemo naše asimetrične dizajnerske radijatore!

Asimetrični kupaonski radijatori svoju popularnost zahvaljuju tome, da su jednostavni za objesiti ručnike, sa strane također. Gornja slika prikazuje radijator minimalističkog stila, proizveden od kutnih cijevi, sa odrezanim krajevima, tako da ne uzrokuje ozljede ako im se neko slučajno zaleti. Rock kupaonski radijator je pravi nakit u kuponici.

radijator blues

Blues kupaonski radijator

Kod asimetričnih kuponskih radijatora hrabro koristite boje. Oblik Blues radijatora je puno učinkovitij, ako ga odaberemo u karakteričnim, jakim bojama. Naravno, ne zaboravimo, da kupaonski radijator ima više funkcija: grije i suši ručnike. Zato uvijek uzmite u obzir da radijator ima dovoljno snage i zagrijava kupaonicu. To ovisi o veličini kupaonice, o sustavu grijanja, stoga je preporučljivo prije kupnje razgovarati s mehaničarom o potrebnoj jačini. Jačina radijatora ovisi o njihovim dimenzijama.

radijator disco

Disco kupaonski radijator

Disco asimetrični radijator sastoji se od ravnih cijevi. Dobra vijest je, da su svi asimetrični radijatori dostupni u lijevoj ili desnoj verziji. Dakle, ako stanje kupaonice zahtijeva korištenje radijatora s druge strane, nema problema. Štoviše, većina asimetričnih kupaonskih radijatora prilagođeno je za nekoliko sustava grijanja. Radijator može biti električni radijator ili mješovitog rada ( tj. na toplovodski sustav i električni ujedno) također. Mješoviti rad je vrlo praktičan za sušenje ručnnika tijekom prolaznog razdoblja.

radijator rock

Rock kupaonski radijator

radijator cinema

Cinema kupaonski radijator

Gore prikazani asimetrični radijatori su relativno jednostavnog dizajna, ali vrlo dekorativni i karakteristični. Između naših luksuznih radijatora nalaze se puno kreativniji također. Takav je na primjer Labyrinth radijator, koji sa LED rasvjetom dočara ugodnu astmosferu kupaonici. Naravno, cijene luksuznih modela, kreacije dizajnera su veće.

radijator labyrinth

Labyrith kupaonski radijator

radijator romeo

Romeo kupaonski radijator

2287 times