Dizajnerski radijatori – Najljepše rješenje za grijanje

Petak, 29 Rujan 2017 03:19

radijatori dizajnerski

Dom iz snova sa Dizajnerskim Radijatorima – za savršeni sklad i harmoniju

Barcelona radijator

Vertikalni Radijatori

Kada zamislimo, kakav bi željeli dom, ured, okolinu, uvjek mislimo za nas najbolja, najlijepša rješenja. Naravno da najveći dio svog vremena bi htjeli provesti u takvom ambijentu, koji pozitivno djeluje na naše raspoloženje i na radost našim najdražijima također. Radijatori su još i danas – na većini mjesta – takvi elementi prostora, koji se nikako ne slažu uz ostale detalje. Ponekad su i najbolji dizajneri interijera zabrinuti, kako bi sakrili od pogleda te potrebne , ali u normalni interijer ne uklapajuće predmete. Naša filozofija je, da je najveći „zadatak” radijatora – osim toga što mora zadovoljavati najviše tehničke standarde- postati pravi ukrasni ili dizajnerski element prostora. Cilj nam je, da on svojim dizajnom da stil jednoj sobi, odnosno da je u harmoniji sa datim stilom. Koliko jednostavnije, nego sakrivati radijator!

hornet radijator

dizajn radiator

Pločasti radijatori

Dimenzije su fizičko date, ali mi smo na skoro sva rješenja pripremljeni. Nema prostorije, gdje ne bi mogli u skladu dimenzija i učinka nešto izmisliti. Boje su jako važne.U davnini je bijela boja igrala glavnu ulogu. Nama to djeluje malo monotono. Primjetili smo to, da svi naši partneri drže do toga, da sa radijatorima dalje bojaju svoj svijet. Stoga je neophodno ispuniti tu potrebu. Sa mogućnosti izbora od 300 boja uživamo njihovo povjerenje.

radijator cleopatra

 Luksuzni radijatori

Stalno rastući broj novih i povratnih partnera potvđuju ispravnost naše odluke. Pošto svaku narudžbu primamo po pojedinačnim potrebama, mi bi to željeli uzvratiti sa dugim garancijalnom vremenom. Naš Web Shop probamo vam tako upoznati, da u svakom pogledu bude jednostavno izabrati zamišljen radijator.U međuvremenu nastala različita pitanja, korisnička služba stoji Vam na raspolaganju preko telefona ili pisma, kako je Vama bolje. Jer dizajnerski radijatori danas su već stvarnost. I najbolja odluka...

radijator luksuzni

luksuzni radijator

5485 times