Prednosti električnih radijatora

Ponedjeljak, 23 Listopad 2017 16:27

radijator garten

Veliki asortiman električnih radijatora

Jasno je da električni radijatori nude mnoge prednosti u usporedbi s tradicionalnim modelima. Jedna od najvažnijih je da se oni mogu koristiti bilo gdje u zgradi, čak i u prostorijama gdje nema grijanja (daljinsko grijanje ili plin). Velika prednost je također u tome što ti radijatori nude veću slobodu kod planiranja rasporeda prostorije, jer se mogu postaviti bilo gdje, gdje je dostupna odgovarajuća površina. Osim utičnice nije vam ništa drugo potrebno za upotrebu. Vrijedno je spomenuti i minimalne troškove održavanja električnih radijatora.

max radijator

Max električni radijator

mike radijator

Mike električni radijator

essy radijator

Essy električni radijator

Danas više ne trebamo u pitanju dizajna pristati na „kompromis”. Puno naših dizajnerskih radijatora također su dostupni u električnim varijantama. Većina tih modela napunjeni su posebnom tekućinom i zagrijajavaju jednom električnom grijačnom jedinicom.

labyrinth sequenza

Dizajnerski radijatori 'Labyrinth' i 'Senquenza'

rex radijator

Pločasti radijator Rex

Iako električni radijatori u usporedbi s tradicionalnim radijatorima stoje u višoj kategoriji cijena, sve više i više kupaca izabire elegantne i posebne pločaste radijatore u električnim variantama. Ti energetski efikasni modeli proizvode se najsuvremenijom tehnologijom.

real radijator

Ogledalo radijator

radijator garten

Kameni radijator Garten

Među njima su najimpresivniji kameni radijatori, koji su također najviše ekološki prihvatljivi. Kod tih radijatora, grijaća jedinica je integrirana direktno u prirodni kamen i time stvara trajni "prirodni" osjećaj topline.

 radijator olympia

Horizontalni radijator Olympia

radijator zoe

Infracrveni radijator Zoe

radijator clio

Clio radijator

Tko želi infracrveni radijator, također može birati između raznovrsnih ideja i posebnih dizajna. Asortiman se stalno širi.

2674 times