Kupovina i dostava

U našem web shopu događa se narudžba i kupnja jedinstvenih proizvoda. Svaki proizvod se proizvodi pojedinačno po narudžbi. Nakon narudžbe kupac ima dužnost plaćanja, navedena cijena se nalazi na potvrdi narudžbe.

▪ Vi ste sada u jednom web shopu, stranici www.radijatori.hr koja pripada Senia Group. Na ovoj stranici možete radijatore naručiti i kupiti sa kreditnim i debitnim karticama, putem Pay Pal-a.
▪ U našem web shopu cijene su prikazane u različitim valutama, to su bruto cijene, uključuju PDV. Za Srbiju, Montenegro, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju vrijednost PDV- a vratićemo još prije isporuke. PDV i carinu će Kupac trebati platiti prema zakonima koji su na snazi u toj zemlji.
▪ Platit možete putem poznatih kreditnih i debitnih kartica preko Pay Pal-a. Sve transakcije su šifrirane SSL-om, koje je tako 100 % sigurno. Nakon što pošaljete narudžbu, sistem vam šalje automatični potvrdni e-mail o narudžbi i plaćanju. Pay Pal vam znači garanciju, ako vam naša firma ne isporuči naručeni proizvod, Pay Pal će vas obešteti.
▪ Vrijeme isporuke ovisi o modelima. Procijenjeno vrijeme isporuke za svaki proizvod možete naći u opisu proizvoda.
▪ U slučaju narudžbe proizvoda različitih vremena isporuke, najduži rok isporuke vrijedi za cijelu narudžbu.

CIJENE ISPORUKE:

  • 50 Eur: Hrvatska, Slovenija (isporuka ne uključuje iztovar, u svakom slučaju Kupac se brine o iztovaru)
  • 100 Eur: Montenegro, Bosna i Hercegovina, Makedonija (isporuka ne uključuje iztovar, u svakom slučaju Kupac se brine o iztovaru)

Za narudžbe iznad 1000 EUR dostava za Hrvatsku i Sloveniju je besplatna.

Molimo Vas da tek onda naručite instalaciju radijatora i zovete mehaničara, kada ste preuzeli proizvod i utvrdili da je neostećen.

 

Senia Group

SeniaGroup

5300 times