Radijatori za sušenje ručnika za male, uske kupaonice

Četvrtak, 05 Ožujak 2020 08:55

gekko

U manjem stanu ili u malim stambenim zgradam kupaonice su u srazmeri uske, male.
Zbog nedostatka prostora u kupaonici, pogotovo praznog zida, teško je riješiti grijanje, jer neophodne stvari koji su montirani na zid, oduzimaju mjesta i ovdje se „ugura” još i vešmašina.
Ali dodir mekanog toplog ručnika, daje dobar početak dana...
U današnje vrijeme već ne treba da se brine o tome, da je površina ograničena, jer projektanti radijatora za sušenje ručnika su i za takve slučajeve dali riješenje. Kao rezultat toga, postoji već mogućnost da se bira između raznih radijatora za sušenje ručnika, koje su idealne za male prostorije, i ne zauzimaju puno mjesta na zid.
Ovi modernI radijatori su dostupni, za sisteme grijanja sa toplom vodom, električni i hibridni modeli, tako može da se koristi za održavanje ručnika suhim, nezavisno od sezona grijanja.

gekko 2

gekko cr

Ove po dimenziji male radijatore su korisne ne samo u kupaonici nego i u kuhinji, jer nudimo radijatore za sušenje ručnika već od širine od 300mm.
Mora se uzeti u obzir pri odabiru:
-raspoloživog prostora
-tip grijanja (sisteme sa toplom vodom, električni ili hibridni)
-toplinska snaga
-stil
-površina (u boji, krom ili inox)
-cijena

radijator bond

radijator motion

radijator corfu

radijator oxygen

radijator frizzy

Nadamo se da smo pokazali, da i za male kupaonice postoji dekorativan, elegantan radijator za sušenje ručnika, i možete naći idealan model i za mali, uski enterijer.

558 times