Gold kolekcija - Elegantne radijatori za kupaonicu zlatne boje

Četvrtak, 08 Studeni 2018 08:33

gold radijatori

Elegantne kupaonice zahtjevaju ekskluzivne radijatore za sušenje ručnika...

opera gold

gold opera radijatori

U današnje vrijeme kupaonica je dio kuće, stana koji treba da prilagodi najzahtjevnijim projektiranju interijera, U ovom prostoru se usmjerava svakodnevna njega tijela, često su prisutni i elementi wellness-a, a intimni dio života se ovde skoncetriše. Na temelju anketa jedna osoba na nivou prosječne higijene, svaki dan provede u ovom prostoru 20-25 minuta.
Sve ovo opravda da izgled, interijer kupaonice bude vrhunski, da na visokom nivou i estetski posluži sve potrebe korisnika. Današnje vrijeme jedno najmodnijih rješenja povezano s time. Elementi od zlatne boje u kupaonicu i kao radijatori su već raširili, i vodeći trend je radijator zlatne boje u kupaonicu zajeno sa stilskim smješteno umivaonikom i kadom.
Radijatori zlatne boj, jeste posebnog oblika, izgled, oblik tih radijatora je raznolik i sofisticiran. Eleganciju, obilje, bogatstvo prikazuju, i kod neki tipa na raspolaganju je takav ventil koji je dekoriran Swarowskim kristalima.

verdi radijatori gold

gold radijatori verdi

tango radijatori gold

gold verdi

carmen radijatori gold

serpentes gold kolekcija

Osim klasičnog, modnog izgleda, svaki dan možemo očarati sebe i goste sa ljepotom što nam estetski pruža radijator zlatne boje.

678 times