Moderan, stilski hodnik – praktični elementi za grijanje

Ponedjeljak, 19 Studeni 2018 08:53

radijator hodnik blog

Izvanredne riješenje za grijanje hodnika!

U hladnom vrijemenu, vrlo je lijepo stići kući u topli stan. Prvo gde ulazimo je hodnik, a to je najprijatnije ako tamo naš čeka toplo i zagrije nas lijepo mekano. Glavnom hodnici nisu velike, i zbog boljeg osjećaja, da bude komfortno toplo, preporučeno je da se planiramo malo veći radijator nego što u odnosu na veličinu prostora bi zahtjevalo. Sasvim je posebno ako stavimo lijepo stilski dizajniran radijator da to uljepšava hodnik i bude dobar osjećaj kad primamo goste.

Na gornjoj slici vidi se univerzalni Delta radijator.U svakom prostoru našeg doma ispunjava sve zahtjeve vezi grijanja, estetike i stila. Stojeći, vertikalni radijator, ne zahtjeva veliki prostor, ali veoma je prijatno toplinsko zračenje tog radijatora. Može da se prilagodi boja radijatora sa dominantnim bojama hodnika.
Naravno postoje radijatori isto stojeći, koje popunjavaju više funkcija, a ne skoncentriše se samo na grijanje:

blog hodnik radijator

Dizajneri stila radijatora, današnje vrijeme, pokazuju  inovativne riješenje za grijanje hodnika. Takav je na primjer Boom radijator, koji je ogledalo radijator. Pored ogledala postavljene su i kuke da bi funkcionisao radijator kao lijep zidni čiviluk. Ogledalo,zidni čiviluk i radijator u jednom. Popularan  proizvod, mada samo nekoliko mjeseci imamo u našoj ponudi.Sličan je Flex radijator, ali kod ovog  radijatora može se poručiti  i polica, stime su dizajneri radijatora raširili funkciju toga. Flex radijator je perfektno riješenje i za grijanje garderobe.

radijator blog hodnik utah

bravo radijator blog

Znamo, da vrijedi pregledati kakve radijatore vam nudimo, jer imamo jako široki asortiman i nudimo vam raznolik tip radijatora, za grijanje hodnika tradicijonalnog ili modernog stila.

 

1003 times