Radijatori sa posebnim, ekstravagantnim oblikom

Utorak, 27 Studeni 2018 08:12

radijator blog six

Zbog čega može biti radijator poseban? Naravno zbog izgleda, eksravagantnog oblika, i zbog boje.
Današnje vrijeme već rašireno da namještaji, zavjese, tepisi, tapete, se već utiču, i jesu elementi dizajna interijera prostorije, kome i gdje je malo bitan izgled i harmonija. Ako je unutrašnji interijer, lijepo sa velikom pažnjom stvoren, običan radijator bez nekih dodatnih izgleda može da oduzme harmoniju prostora. Tipičan primjer kad jedan jeftini elemenat oduzima ljep dizajn prostora.
Zato nastojimo našim kupcima da nudimo posebne radijatore, koji su lijep činioci jednog zahtjevanog prostora. Puno naših kupaca su već zavoljeli i kupili radijatore posebnog oblika i forme.

radijator blog serpentes

tetris h radijator blog

SIX H blog radijator

Na Serpentes radijatoru, vidi se susret ekstravagantnog italijanskog dizajna i oblik zmija, Tetris radijator unutar rešetkaste strukture pokazuje kontinuitet prostora, Six radijator sa svojim šestougaonim oblikom projektuje mrežu na površinu, i postoji u vertikalnom i horizontalnom dizajnu, Kaktus radijator po potrebi zagrli ili otvara prostor, Grace radijator pruža karakterističnu ljepotu posmatraču, Labyrinth radijator je motor imaginacije, Jungle radijator sa minimalističkim stilom neizbežljiv za vid, a Gafitti sa oblikom spajalice pop art radijator je perfektno stilski za kupaonicu , a i makar u prostorijama kancelarije, Triangle ultramoderan sobni dizajn radijator, koji pravi extravagantnim interijer, Loulou radijatoru krom tijelo i ležeči i stojeći je ekstra, Odette radijatoru staklo tijelo perfektno okruglo, sa infrafolijom, jedan High-Tech radijator, a pak Love radijator, jel kod tog radijatora ne trebaju riječi?

cactus radijator blog

radijator grace

jungle radijator

radijator labyrinth

radijator graffiti

radijator triangle

radijator loulou

radijator odette

radijator love

Naši dizajn radijatori, bilo da su radijatori posebnim stilom oblika ili bilo ostali za klasični interijer, pored ljepote i jedinstvenog izgleda, imaju izvanredan moć predaju toplinu. Između radijatora sa posebnim dizajnom, svako će pronaći najpogodnije za sebe, a ponekad neuobičajenim ili modernom stilu pravimo radijatore primenljivo bilo za loft , za minimalistički ili za standardne prostore, još je značajno, da vam nudimo radijatore u skoro 300 boji, svima kojima je važan kvalitetno ljepo, fino projektovan interijer.
Širok izbor radijatora sa posebnim oblikom i sa posebnim forma dizajnom pokazujemo na našim webstranicama! Pogledajte molimo Vas i birajte, jeste po vašoj želji!

1593 times