Širenje sivihi radijatora, ili 50 nijansa sive boje...

Srijeda, 23 Siječanj 2019 08:50

sive radijator

Širenje sivihi radijatora, ili 50 nijansa sive boje...
Zašto su postale današnje vrijeme tako popularne radijatori sive boje?
Dugo vrijeme riječ „radijator“ je vezao simbolom jednim belim pravokutnikom, koji je služio samo da grije prostoriju, ispod prozora smješteno. Jedan funkcionalni predmet, čiji oblik i izgled bio zanemarejući, i bio je pitanje drugog reda u javnoj svijesti, bez ikakve pažnje i bitnosti.
Dosad listajući magazine za dekoraciju doma smo mogli vidjeti dizajn radijatore u boji, ali su samo standardni radijatori bili dostupni u beloj i krom boji.
Dobar vijest, da sada ovi dizajn radijatori su već dostupni i može se kupiti u našoj online prodavnici, u raznoraznim formama, dimenzijama i u svim rasponima cijena.
Neporeciv je da popularnost sive, antracitne i grafit-sive boje kod radijatora sve veća i veća, jer pruža dobar prijelaz između radijatora crne i bele boje.
Boja antracit i grafit-siva boja sama po sebi solidna čista boja, i istovremeno pruža ujedno toplu atmosferu, osjećaj. Druga velika prednost, da solidna i pasivna boja radijatora sive boje dobro se kombinuje i prilagodi sa intenzivnim bojama.
Boja antracit i grafitsivo su moderne na tržištu radijatora, jer izvanredno se može sklopiti i u moderan i u klasičan interijer. Zato nije ni čudno da kod dizajnera- ktreatora interijera RAL 7016 tj. antracit siva je najviše tražena boja.

sive radijator garden

sive radijator grace

sive lipton radijator

sive radijator everestsive radijator viking

sive radijator tiffany

Da bi Vaše kupatilo bilo isto sa stilom kreiran, kao svaki prostor u Vašem domu, imamo u velikom izboru radijatore za sušenje ručnika u „50 nijansi sive boje”.

sive romeo radijator

sive radijator heios

sive radijator zumba

Nadamo se da predstavljeni ”izlet” u svijetu sivih radijatora Vam svjidelo. Ovo je možda novi svijet ali raširimo malo naš uvid – pravimo jedan veliki korak i otkrijemo ovdje širok asortiman radijatore antracit i grafit sive boje!
Obratimo Vam pažnju da smo tu na Vašem raspolaganju, da Vam damo pomoć u pitanjima kod izbora i kupovine radijatora – i u smislu estetike-dizajna, u tehničkim i ostalim dilemama. Zovite slobodno naš ljubazan korisnički servis tim, rado Vam dijelimo naše iskustvo.
Meta ključne riječi: radijator sive boje, radijator grafit-sive boje, radijator antracit, najtraženiji radijator.

589 times